Visma Flyt Skole

VISMA foresatt App til mobil

Med Min Skole App gjøres informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom skole og hjemmet blir enda enklere og mer effektivt

Gå til nettbasert Visma Flyt Skole

Visma Min Skole app, en skole- hjem- dialogtjeneste, som vil gjøre det enda enklere for både skolen og hjemmet å holde oversikten. Appen er tilknyttet skyløsningen Visma Flyt Skole og vil etterhvert utvides med flere funksjoner som fraværsregistrering og timeplanvisning – det viktigste samlet på ett sted.

Når foresatte laster ned appen logger de seg på med ID-porten første gang. Aktuelle barn som er i skolen vil da komme opp automatisk og dialogen med skolen kan starte. Min Skole vil gi foresatte rask tilgang til informasjon slik at de kan holde seg oppdatert på hva som skjer i deres barns skolehverdag. Appen lastes ned i AppStore for IOS og Google Play for Android - brukerveiledning finner du her: Brukerveiledning Visma Foresatt App

Med appen vil hjemmet etterhvert kunne registrere fravær direkte og skolen vil kunne gi foresatte informasjon om timeplan, lekser og aktiviteter. I tillegg kan både foresatte og skole sende og motta meldinger om forhold rundt barnet, som for eksempel ved aktiviteter utenom vanlig timeplan.

Med Min Skole gjøres informasjon lett tilgjengelig og dialogen mellom skole og hjemmet blir enda enklere og mer effektivt.
Mer informasjon om Visma Flyt Skole App til foresatte finner du her.

Trykk her for å laste ned for Android:

Trykk her for å laste ned for iPhone

Ofte stilte spørsmål:

Jeg får ikke logget inn fra mobiltelefon, hva gjør jeg feil?

Innloggingen til Visma Flyt Skole er i utgangspunktet tilpasset ansattes innlogging på mobiltelefon eller nettbrett. Dersom du får opp mobilsiden med overskrift "Visma Flyt Skole - Ansatt" må du klikke på "Fullversjonen av Visma Flyt Skole" for å logge på som foresatt. Foresatte logger på med ID-porten (MinID/BankID eller tilsvarende).

 

Hvordan gir jeg beskjed til skolen når barnet er sykt?

Du kan sende sms til kontaktlærers 14-sifrede Visma-nummer. Dette finner du på forsiden av Visma Flyt Skole når du logger inn. Lagre gjerne Visma-nummeret til kontaktlærer og eventuelt SFO på mobiltelefonen din!
 

 

Hvordan søker jeg om fri/permisjon for barnet mitt?

Du finner søknadsskjema ved å logge inn på Visma Flyt Skole, og velge knappen Søknader på forsiden.

Se også retningslinjer for søknad om permisjon fra undervisningen.

Jeg får ikke gitt eller endret samtykke, hvordan gjør jeg dette?

Før du kan redigere samtykker, må du først registrere generelt samtykke.
Det gjør du ved å klikke på "Generelt samtykke" på forsiden av foreldresiden til Visma Flyt Skole.
Deretter kan du gå inn på det enkelte barnet og redigere samtykker (klikk på lenken "Rediger" til høyre for hvert samtykke).

Jeg får ikke sms-varsler fra skolen, hva kan være feil?
  1. Logg inn på Visma Flyt Skole.
  2. På forsiden skroller du nederst på på siden og sjekker at det er registrert korrekt mobilnummer på deg. Dette kan du evt. korrigere ved å klikke på Rediger-knappen nederst. NB! Dersom det står landskode (+47) foran telefonnummeret ditt, må du ta bort dette. 
  3. Sjekk deretter hvilke varslingsinnstillinger som er satt opp for deg. Disse kan du endre ved å klikke på Varslingsinnstillinger på forsiden. 
SFO: Hvordan søker jeg om ferie-SFO?

Fra og med vinterferien 2018 endrer vi på denne rutinen. I stedet for at foresatte må finne påmeldingsskjema på nettsidene, blir det nå sendt ut påmeldingsskjema elektronisk til alle foresatte som har barn på SFO i den aktuelle perioden.