Foreldrekurs - Trygghetssirkelen

Trygghetssirkelen (JPG, 38 kB) er et internasjonalt anerkjent foreldreveiledningsprogram utviklet av amerikanske psykologer og forskere og kalles på engelsk Circle of Security Parenting.

Alle foreldre opplever at foreldrerollen kan være vanskelig noen ganger. Trygghetssirkelen er et verktøy som kan være til hjelp i hverdagen. Kurset gir en innføring i Trygghetssirkelen, og det legges vekt på:

  • hvordan en kan tolke barnets behov
  • regulering og forståelse av barnets følelser
  • hvordan takle egen frustrasjon når en opplever at barnet oppfører seg utfordrende

Gruppekurs:

  • For foreldre til barn i alderen 0-6 år
  • For foreldre til barn i skolealder
  • For foreldre til ungdommer

Kursene er gratis og arrangeres på Familiens hus. Ønsker du et individuelt kurs i stedet for gruppekurs, ta kontakt med helsestasjonen, barneverntjenesten eller barnehagekontoret. For spørsmål, påmelding og andre henvendelser, send e-post til line.larsen@froland.kommune.no.

Neste gruppekurs

Neste kurs for foreldre til barn i alderen 0-6 år arrangeres i oktober. Dette blir et kveldskurs bestående av seks onsdagskvelder på rad. Mer informasjon vil komme på denne siden, på kommunens Facebook-side og i barnehagene og på skolene.

Nytt i år er også foreldrekurs for tenåringsforeldre! Det vil bli satt opp ett kurs i løpet av høsten. Kontakt helsesykepleier Lillian Ravnåsen for mer info. E-post: Lillian.T.Ravnasen@froland.kommune.no

Fant du det du lette etter?

Kontaktinfo

Barnehagefaglig rådgiver
Line Løvjomås Larsen

Telefon
37 50 25 73

Mobil
951 46 686

E-post
line.larsen@froland.kommune.no

 

Helsesykepleier
Laila Hagesæter

Mobil
930 82 643

E-post
laila.hagesaeter@froland.kommune.no