Om Mykland barnehage

 Hva tilbyr vi?

Mykland barnehage ligger øverst i Froland kommune. Vi holder til i kjelleren på Mykland skole. Barnehagen en avdeling med barn i alderen 1-6 år, men er delt i to aldersinndelte grupper i kjernetiden. Barnehagen er organisert under Mykland oppvekstsenter.

Vi har naturskjønne omgivelser med skogen som nærmeste nabo. To dager i uka har vi ute-/ turdag, og da er vi gjerne ved en av de to lavvoene vi har tilgang på. Ellers er vi ute så ofte og så mye som mulig. Vi har et flott uteområde og flere lekeplasser, både ved barnehagen og i tilknytning til skolen, som vi bruker de andre dagene også. Skolens gymsal blir også brukt til lek og aktivitet når vi har lyst og anledning til det.

Visjon og satsingsområder

Vår visjon er "Vi er en liten barnehage med god tid til alle!" Felles visjon for alle de kommunale barnehagene er "Gode barndomsminner". Dette fokuserer vi også på i Mykland barnehage. Vi er her for å gi barna gode erfaringer, for å være støttende og utforskende. Vi vil gjøre det vi kan for å gi barna i barnehagen gode minner som de senere kan se tilbake på og glede seg over.

Plasstyper

Vi tilbyr tre plasstyper: 100 %, 60 % og 50 %. Fra 01.08.19 tilbys også 80% plass.

Planleggingsdager

Vi har fem planleggingsdager i året. Datoene finner du i barnehagens årsplan.

 

 
Fant du det du lette etter?

Kontaktinfo

Mykland barnehage

Seksjonsleder
Signe Heldal RisholtStyrer
Wenche Aas Nyli

Mobil
900 37 698

E-post
wenche.aas.nyli@froland.kommune.no

 

Pedagogisk leder
Ina Tomine Homdal

Mobil
976 28 133

E-post
Ina.Tomine.Homdal@froland.kommune.no

 

 

Mobil til avdelingen
900 18 513

Besøksadresse
Evjeveien 836, 4832 Mykland

Åpningstider

Mandag-fredag kl 07:00-17:00