Lån e-bøker

Ny utlånsløsning for e-bøker og e-lydbøker

10. januar bytter vi utlånssystem for e-bøker i Agderbibliotekene. Vi tar i bruk eBokBib, som er et system som kan brukes på enheter som bruker Android og iOS.

Kom i gang på 1-2-3

• Last ned appen eBokBib fra App store eller Google play
  • Logg inn med lånenummer og pinkode. (Kontakt et bibliotek i Agder dersom du mangler lånekort og/eller pinkode)
  • Lån bøker

lån ebøker - Klikk for stort bildelån ebøker

Lånetid er 3 uker. Du kan levere tilbake boka når du ønsker, eller den forsvinner av seg selv etter 3 uker.

Du kan også låne og høre lydbøker i appen. Salg av lydbøker til bibliotek i Norge starter opp i nær framtid. Utvalget er foreløpig lite men vi bygger opp samlingen etterhvert som flere titler kommer i salg til bibliotek.

Se instruksjonsfilm og oversikt over ofte stilte spørsmål på ebokbib.no.

Vi gjør oppmerksom på at reserveringer som er lagt inn via bibliotek24.no / BS weblån-appen ikke blir med over i nytt system.

Har du spørsmål?

Stikk innom et av bibliotekene i Agder, eller still spørsmål til E-lån Agder på Facebook.  eBokBib har også en konto på Twitter som drives av systemleverandøren.

God bok!

Froland bibliotek