17. mai-feiring i Froland

17. mai-komiteen inviterer alle barnehager i Froland og Froland skole til 17. mai-feiring.

Program

Kl. 12.00: 17. mai-toget stiller opp i Nidelvveien v/Neset. For å øke sikkerheten, oppfordrer vi alle som skal levere barn til å kjøre inn ved Kiwi. Rekkefølgen i toget er som følger: Politiet, kommunestyret, 17. mai-komiteen, Froland Skolekorps, Froland skole, barnehager og lag og foreninger. Barnehagene kan eventuelt gå inn i toget ved rundkjøringen i Osedalen.

Kl. 12.15: 17. mai-toget starter og går til Froland alders- og sykehjem. Froland Skolekorps spiller to låter, og elever fra 2. trinn overrekker markblomster til beboerne på hjemmet.

Ca. kl. 13.00: Toget ankommer Froland skole. Alle blir stående foran scenen hvor konferansierer fra 10. trinn ønsker velkommen. Nasjonalsangen og Fedrelandssalmen synges. Elever fra 7. trinn holder tale for dagen. Kiosk og aktiviteter starter opp rett etterpå.

Ca. kl. 14.00: Underholdning fra scenen. Show ved elever fra Froland barne- og ungdomsskole.

Ca. kl. 15.30: Arrangementet slutter.

Parkering ved Frolandia, Froland skole og i Osedalen. HC-parkering ved Nidarhall.

Med vennlig hilsen 17. mai-komiteen 2018
Inger Lill A. Jacobsen (leder), Karianne H. Alne (nestleder), Laila Sivertsen (kasserer), Lillian Ravnåsen (sekretær), Ingrid Bøylestad Landa, May Elin N. Seljåsen, Nadja-Karin Birkeland, Linn-Kristin Valderhaug, Ingunn Gjømle, Tor Johnny Andersen, Henk-Paul Baarsen og Margrethe Risdal