Froland legekontor

For å beskytte hverandre og helsepersonell mot smitte, må du ikke møte opp uten avtale, men ta kontakt på telefon. Alle som har luftveissymptomer må holde seg hjemme. Konsultasjoner med fastlegene holdes i hovedsak over telefon. Har du avtale om å bli oppringt, vær oppmerksom på at legene ofte ringer fra skjult nummer.

Dersom du i løpet av de siste 14 dagene har vært i land som omfattes av karantenereglene, og du har time hos legen, må du ta kontakt for å utsette timen. Du trenger ikke betale for timen. Ring eller send melding fra Froland Legekontors nettside.

For at du lettere skal komme i kontakt med fastlegen din, har Froland Legekontor nå fått flere telefonlinjer inn til kontoret og utvidet åpningstiden på telefon; 08:30-12:00 og 13:00-15:00. Du kan også kontakte legekontoret gjennom Helserespons-appen, på SMS til 2097 og på nettsidene; http://frolandlegekontor.no/.

Det er stor pågang for tiden, og dessverre kan ventetiden bli litt lang. Bestilling av time for rutinekontroll og andre henvendelser som ikke haster, er det fint om du venter med. 

På grunn av begrenset tilgang er det strenge restriksjoner på hvem som kan få pneumokokkvaksinen. Mer info om dette finner du på Folkehelseinstituttets nettside.