Froland legekontor

For å beskytte helsepersonell og andre mot smitte, må du ikke møte opp uten avtale, men ta kontakt på telefon. Alle som har symptomer på luftveisinfeksjon, må holde seg hjemme. Her finner du informasjon om smitte, karantene og testing.

Dersom du i løpet av de siste 10 dagene har vært i land som omfattes av karantenereglene, og du har time hos legen, må du ta kontakt for å utsette timen. Du trenger ikke betale for timen. Ring eller send melding fra Froland Legekontors nettside.

For at du lettere skal komme i kontakt med fastlegen din, har Froland Legekontor nå fått flere telefonlinjer inn til kontoret og utvidet åpningstiden på telefon; 08:30-12:00 og 13:00-15:00. Du kan også kontakte legekontoret gjennom Helserespons-appen, på SMS til 2097 og på nettsidene; http://frolandlegekontor.no/.

Om du har ventet med rutinekontroller eller andre henvendelser på grunn av koronasituasjonen, kan du bestille time nå. Gi beskjed om du mener konsultasjonen kan holdes over telefon. Det er viktig at du møter til avtalt tid, slik at så få som mulig oppholder seg på venterommet samtidig. Vask hendene før og etter timen din, og hold minst en meter avstand til andre. Har du avtale om å bli oppringt, vær oppmerksom på at legene ofte ringer fra skjult nummer.

Det var tidligere strenge restriksjoner på hvem som kunne få pneumokokkvaksinen. Disse er nå opphevet. Er du i målgruppen, ta kontakt med fastlegen din for vurdering. Mer info om dette finner du på Folkehelseinstituttets nettside.