Styrketrening ungdom

To ettermiddager i uka kan ungdom (fra året man fyller 15 år) trene uten foresatte med tilsyn og eventuelt veiledning av ansatte på treningssenteret.* Henvend deg i resepsjonen ved ankomst om du trenger å kjøpe medlemskap eller drop-in time, samt om du ønsker veiledning. 

Fra 2022 er det endret til at en også kan trene alene fra det året en fyller 15 år. Et krav til dette er at man må ta gratiskurset "Styrkelappen" først. Dersom man ikke gjør dette, kan man trene med foreldre/foresatte fra året man fyller 15, eller alene fra året man fyller 16 år. Innmelding av medlemskap skal gjøres sammen med foreldre/foresatte når man er under 18 år!

Styrketrening ungdom
Styrketrening ungdom -
For hvem Ungdom 9.-10. trinn (fra januar året en fyller 15 år)
Ukedag Mandag og onsdag *
Tid 14:30 - 15:30
Pris Gyldig medlemskap eller drop-in-billett

* Tilbudet følger skoleruta.

 

STYRKELAPPEN

«Styrkelappen» er et obligatorisk gratis kurs om generell styrketrening med fokus på riktig teknikk og utførelse for ungdom som er 14-15 år i inneværende år. Dette kurset er obligatorisk for de i denne aldersgruppen som de må ha for å kunne få lov til å trene alene ved Froland Treningssenter før året de fyller 16 år.

Kurset er også tilgjengelig og gratis for ungdommer mellom 16-18 år som har lov til å trene her på egenhånd med foreldre/foresattes godkjenning, men som ønsker å få en god innføring i styrketrening og redusere sjanser for skader og feiltrening.

Det er fremdeles mulig å trene uten foreldre/foresatte og uten «styrkelappen» mandag og onsdag ettermiddager fra kl. 14.30-15.30, da personal på treningssenteret er tilgjengelig. Men det anbefales likevel å ta dette kurset slik at de kan trene andre tider utenom og på den måten benytte medlemskapet sitt i større grad, samt øke sjansene for å unngå skader og feiltrening.

Styrkelappen-kurset vil gjennomføres tirsdager kl. 15.00 med jevne mellomrom. Kurset tar ca. 30-60 minutter avhengig av antall deltakere. Henvend deg på treningssenteret for å melde deg på.  

Kontaktinfo

Styrketrening ungdom

Telefon
37 50 24 00

Besøksadresse
Jomåsveien 33
4820 Froland